Zaterdag: Eerste Sportvisserij Nederland Topsportgala

4075
23 nov 2016

Komende zaterdag is het zo ver. In het sportwalhalla van Nederland - Papendal - wordt het eerste Sportvisserij Nederland Topsportgala gehouden. Alle prijswinnaars van 2016 zijn hiervoor uitgenodigd. Medailles worden uitgereikt en bekers overhandigd. Alles omlijst met muzikaal plezier en spetterende acts. Het belooft een spectaculair slot van het zoete wedstrijdseizoen te worden!

Niets zo vervelend als na een lekkere dag vissen nog twee uur te moeten wachten op de prijsuitreiking. Je bent moe, bent net naast het podium beland en moet nog driehonderd kilometer naar huis rijden alvorens je een bord eten voorgeschoteld krijgt. Sportvisserij Nederland zag de terugkomst voor het huldigen van winnaars per jaar afnemen. Daarom werd besloten het grootser, spetterender en met meer cachet aan te pakken. Een avond speciaal voor alle wedstrijdvissers die deel hebben genomen aan de landelijke competities. Iedereen in nette kleding en opgedoft voor een gezellig samenzijn. Oftewel: een echt Topsportgala.

Verkiezingen


Omdat alle wedstrijden dit seizoen al zijn gevist en iedereen eigenlijk al wel weet wie er vandoor gaan met de prijzen, heeft Sportvisserij Nederland iets ludieks bedacht. Voor het eerst in de geschiedenis worden de Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent van 2016 verkozen. Alle genodigde wedstrijdvissers zal op het Topsportgala worden gevraagd te stemmen op hun favoriet. Voorafgaand zijn er per categorie drie genomineerden bepaald door de verkiezingscommissie. Deze worden op de avond zelf bekend gemaakt. Het verrassingselement is dus extra groot en de prijs extra speciaal.

Presentatie


Het Sportvisserij Nederland Topsportgala wordt gepresenteerd door niemand minder dan Marco Kraal. Hij zal in smoking de huldigingen en prijsuitreikingen aan elkaar praten. Iets wat hem zeer goed is toevertrouwd. Ook Ed Stoop zal op geheel eigen wijze een toevoeging op de avond hebben, ondanks dat hij er helaas niet bij kan zijn. Kortom, het belooft een speciaal, gezellig en bovenal uniek slot van het seizoen te worden.


Ed Stoop in voorbereiding voor het Topsportgala
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.