Visblad TV: masterclass werpen met Danny Moeskops (video)

8498
25 nov 2016

Voor menig sportvisser is goed en ver werpen best lastig. Danny Moeskops daarentegen is een van de beste werpers ter wereld. De sympathieke reus uit Antwerpen wist al eens meer dan 280 meter uit een hengel met werpreel te persen! En ook de werpmolen kent voor hem geen geheimen. Tijd voor een masterclass werpen van ‘Big Danny’ in de nieuwe Visblad TV!

Meer tips & tricks over beter, verder en preciezer werpen lees je in de bijbehorende reportage in het decembernummer van Hét Visblad. Veel lees- en kijkplezier!

Onderaan in dit bericht hebben we nog een extraatje voor je: bloopers van Visblad TV, tijd voor een lach!Visblad TV bloopers

Tijd voor een lach! Visblad TV bestaat alweer ruim zeven jaar en inmiddels hebben we meer dan 100 afleveringen gemaakt. Daarbij zien jullie alleen het eindresultaat: een mooie, strak gemonteerde visvideo waarin alles lijkt te lukken. Echter, de presentatoren en specialisten in de video's zijn ook maar mensen. En mensen maken fouten. Geniet mee van een aantal Visblad TV-bloopers die we in deze compilatievideo voor je op een rijtje hebben gezet!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide