8 januari: start Studio Vis TV

4687
27 dec 2016

Vanaf 8 januari is Studio Vis TV gedurende acht weken lang iedere zondagochtend om 09:00 uur te zien op RTL 7. In dit vierde seizoen van het enige Nederlandse praatprogramma over de sportvisserij is er meer aandacht voor nieuws en bijzondere verhalen van sportvissers.

Presentator Marco Kraal praat iedere week 45 minuten lang met gasten over de sportvisserij en alles daar omheen. De gasten zijn afomstig uit de hengelsport of sectoren die daar mee verbonden zijn zoals het visstand- en waterbeheer, de politiek, wetenschap en media.

Ook is er aandacht voor nieuws dat raakt aan de sportvisserij en wordt er aan de hand van items met diverse politici vooruitgeblikt naar de verkiezingen van maart. Deze items vormen de opmaat naar de laatste uitzending die in het teken van de sportvisserij en de verkiezingen staat.

Bijzondere verhalen

In de nieuwe opzet besteedt Studio Vis TV ruim aandacht aan bijzondere verhalen van sportvissers, bekend en onbekend. Dat varieert van sportvissers die in verre oorden gaan vissen of als reddende engel optreden wanneer passanten te water raken, tot mensen die kunstschilderen en hengelsport combineren of als jurist de belangen van de sportvisserij behartigen. Kortom: een breed scala aan mensen en onderwerpen passeren de revue.

Vaste rubrieken

Naast interviews met studiogasten keren ook vaste onderdelen terug in de uitzendingen. Zo gaat presentator Robert de Wilt in Vis TV Next op pad met jonge vissers om een kijkje in hun wereld te nemen. Mijn Visstek is een rubriek waarin de sportvismogelijkheden in een bepaalde regio worden getoond aan de hand van de favoriete visstekken van lokale sportvissers. Het onderdeel Vis TV op Reis besteedt tenslotte aandacht aan sportvissers die op visreis gaan in binnen- en buitenland.

Bron: Hét Visblad
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.