Succesvol jaar Het Blauwe Hart (video)

6697
29 dec 2016

2016 was een succesvol jaar voor stichting Het Blauwe Hart. Alle successen van afgelopen jaar zijn samengevat in een filmpje. Sportvisserij Nederland is partner in het samenwerkingsverband Het Blauwe Hart, dat streeft naar een gezond en vitaal IJsselmeergebied.

De stichting heeft niet stilgestaan in 2016. De fototentoonstelling '100 jaar droge voeten' is de IJsselmeerkust afgereisd, het jaarlijkse rondje Pampus was een enorm succes met ruim 200 deelnemer, de Marker Wadden zijn realiteit geworden, de vismigratierivier gaat door en er is een prachtige natuurwensenkaart en viskansenkaart voor het IJsselmeergebied gemaakt.

Dit alles is een kleine greep uit de vele mooie activiteiten die Het Blauwe Hart in 2016 heeft ondernomen. Er gebeurden in 2016 in het IJsselmeergebied veel mooie dingen, zoals te zien is in onderstaande video!
-> Meer informatie lees je op de website van Het Blauwe Hart. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.