Streetfishing op Nationale Hengeldag

3606
27 jan 2017

Zaterdag 27 mei is het Nationale Hengeldag. Dit jaar staat deze dag ter promotie van de hengelsport in het teken van streetfishing.

Op Nationale Hengeldag presenteren veel hengelsportverenigingen zichzelf om te laten zien hoe leuk sportvissen is. Om de vereniging en het vissen zo goed mogelijk zichtbaar te maken, is het logisch om de activiteiten te organiseren op een plek waar veel mensen langskomen. De bebouwde kom is zo’n locatie. En een streetfishing evenement past daar perfect bij.


Wedstrijd

Streetfishing is het vissen in een stedelijke omgeving, waarbij vooral op roofvis wordt gevist. Maar ook het actief vissen op andere vissoorten in de bebouwde kom kan onder de noemer streetfishing worden geschaard. Tijdens Nationale Hengeldag kan bijvoorbeeld een streetfishing wedstrijd worden georganiseerd, waarbij geïnteresseerden kunnen aanhaken. Door de activiteit van tevoren via meerdere kanalen aan te kondigen en voor hengels en begeleiders te zorgen, moet dit een succes worden.Extra promotie

Laat je als vereniging aan honderden – of misschien wel duizenden – mensen zien op Nationale Hengeldag en organiseer een streetfishing evenement! Het is mogelijk om via Sportvisserij Nederland promotiematerialen zoals spandoeken, beachflags en verenigingshesjes te bestellen voor extra zichtbaarheid en herkenbaarheid. Voor tips en ondersteuning bij het organiseren van een streetfishing activiteit kun je contact opnemen met Gerwin Gerlach via dit mailadres.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide