Kom naar Carp Zwolle!

4973
30 jan 2018

Op 2, 3 en 4 februari kunnen karperliefhebbers uit heel Nederland en ver daarbuiten hun hart weer ophalen: CARP ZWOLLE vindt dan plaats in de IJsselhallen in Zwolle. De razend populaire beurs is weer over drie dagen verdeeld, om iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met de nieuwste gadgets en beste materialen van het seizoen 2018.

Sportvisserij Nederland is in hal 5 aanwezig in de grote stand 501, waarin ook Sportvisserij Oost Nederland en De KSN hun plek hebben. Hier kun je terecht voor alle vragen over karper, karperbeheer, de VISpas en de Landelijke Nachtvis- en Derde hengeltoestemming.
Aan onze balie zijn materialen uit de webwinkel met een speciale beurskorting te koop. Jeugdige bezoekers kunnen onder begeleiding leuke activiteiten doen op het jeugdplein, waarbij ze het nodige opsteken.


Jeugdplein

Op het jeugdplein van Sportvisserij Nederland kunnen jeugdige karpervissers hun driltechniek testen op de twee drilsimulatoren. Onder begeleiding van fanatieke vissers van de sportvisacademie De Groene Welle kun je een perfecte karper onderlijn knopen, die je mag meenemen om een vette karper mee te vangen. Ook kun je kennis maken met visveilige systemen, die gelukkig steeds meer in de karpervisserij worden toegepast. Die visveilige systemen gebruiken we natuurlijk in combinatie met loodvrije werpgewichten, waarvan we veel voorbeelden meenemen om te bekijken en bevoelen. Doe je mee aan het 'sponswerpen' en lukt het je om een paar keer in de teilen te werpen? Dan verdien je een echt stenen werpgewicht van UFO Sinker!

Op de drilsimulatoren kun je perfect leren drillen!


Steeds meer karpervissers gebruiken loodvrije werpgewichten. We hebben een tafel vol met voorbeelden.

Lezingen van experts

Er is altijd veel te zien en te doen op Carp Zwolle. Materialen, aas, nieuwe technieken. Maar het belangrijkst is dat je weet hoe je de mooiste en grootste karpers vangt. Ook dit jaar zijn er weer toppers uit de karperwereld gestrikt om een lezing te verzorgen. Ga lekker zitten en laat je inspireren door hun tips en technieken, die je na de beurs zelf in de praktijk kunt brengen!

Carp Zwolle 2018 vindt plaats op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 februari in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle.

Kaarten en tijden

De kaarten voor de CARP ZWOLLE 2018 kosten € 16,- aan de kassa. Koop je de kaarten online dan betaal je slechts € 12,- (+ 1,66 servicekosten). Jeugd tot 12 jaar heeft gratis toegang, onder begeleiding van een volwassene.
Op vrijdag en zaterdag is de beurs open van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag van 9:00 tot 16:00 uur
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide