KIJKTIP! Binnenkort op Nickelodeon: Bart Leert Vissen

3959
23 mrt 2017

Nickelodeon-presentator Bart Boonstra weet niets van sportvissen, maar daar komt snel verandering in! Hij krijgt namelijk les van Viskid Boaz en hun avonturen zijn in mei en juni vier weken lang iedere zondagochtend om 09.35 uur te zien op Nickelodeon.

Waar de jeugd normaal gesproken leert vissen van volwassenen, zijn de rollen in Bart leert vissen juist omgedraaid: Bart Boonstra is de beginner en Viskid Boaz de expert.


Bart Boonstra, presentator bij Nickelodeon, leert vissen!

Nederlands bekendste jonge sportvisser – met een eigen YouTubekanaal vol visvideo’s – neemt Bart mee naar de waterkant om te laten zien hoe leuk, makkelijk en spannend sportvissen is. In de vier uitzendingen van tien minuten gaan ze vissen met de vaste hengel, snoeken met kunstaas, penvissen op karper en met de vaste hengel en topelastiek vissen op karpertjes.

Het uitzendschema is als volgt:

Afl. 1 – Zondag 14/5 om 09:40. Herhaling woensdag 17/5 om 13:25
Afl. 2 – Zondag 21/5 om 09:40. Herhaling woensdag 24/5 om 13:20
Afl. 3 – Zondag 28/5 om 09:40. Herhaling woensdag 31/5 om 13:20
Afl. 4 – Zondag 04/6 om 09:40. Herhaling woensdag 07/6 om 13:20
Kennismaking

De uitzendingen zijn erop gericht om kinderen van 6 tot 12 jaar te bereiken en enthousiast te maken voor het sportvissen. Deze
eerste kennismaking met de hengelsport is als het goed is de aanleiding leiding om met een ouder en meer ervaren iemand naar de waterkant te gaan. Want dat is natuurlijk de plek waar je pas echt leert vissen.

De televisieserie laat zien dat dit vaak dichtbij huis en met weinig materiaal al prima kan. Sportvisserij Nederland is betrokken geweest bij de totstandkoming van de uitzendingen en heeft hier zowel inhoudelijk als financieel een bijdrage aan geleverd.

De afleveringen worden elke woensdag na de uitzending op zondag (09.40 uur) herhaald omstreeks 13.20 uur. Zodra de serie is afgelopen wordt deze nog een keer helemaal herhaald op Nickelodeon.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide