Hét Visblad app: download hem gratis!

3305
21 apr 2017

De zojuist verschenen editie van Hét Visblad (mei 2017)is ook beschikbaar in de app. Je vindt er het volledige blad inclusief alle regio-edities. De gratis app biedt daarnaast enkele handige extra functies.

De app is een extra service aan VISpashouders en Visbladlezers die we voorlopig alleen bij het mei- en decembernummer aanbieden. Die edities - inclusief de regio-edities van de zeven hengelsportfederaties - kun je nu overal volledig digitaal en ‘interactief’ lezen. Dus ook onderweg, langs de waterkant en in het donker.

Met de gratis app kun je het hele magazine door ‘swipen’ en snel zoeken naar de voor jou interessante artikelen, inclusief extra beeldmateriaal. Je navigeert bovendien heel eenvoudig naar video's, websites en social media.Download nu gratis de app via de Play Store of Appstore – zoek op ‘het visblad’ – en bekijk hem zelf!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.