Nieuw: gratis Hét Visblad app!

Ken jij de gratis Hét Visblad app al? Deze app biedt een aantal extra functies, zoals volledig online lezen plus makkelijk navigeren (en direct kijken) naar video’s, websites, extra fotomateriaal en social media.

Vooralsnog komen alleen de regio-edities – het mei- en decembernummer – in de app beschikbaar. Hét Visblad vormt hiermee de vierde app van Sportvisserij Nederland – naast de populaire MijnVISmaat, VISplanner en Vissengids app – en is gratis te downloaden via de Google Play Store (voor Android) en de Appstore (voor Apple).Het is een extra service aan de VISpashouders en Visbladlezers, die nu overal – ook aan de waterkant en in het donker – de twee speciale edities met alle zeven regiokaternen van Hét Visblad volledig digitaal en ‘interactief’ kunnen lezen.

Zoekfunctie


Hét Visblad is in de app volledig door te ‘swipen’. Bij één keer tikken op het scherm, verschijnt de rest van het blad onderaan in miniatuurweergaven. Inzoomen werkt uiteraard ook en er zijn speciale icoontjes die je aan kunt klikken voor meer informatie zoals foto's, websites en video's.


Ook is er een zoekfunctie op woorden, zodat je nog sneller de voor jou interessante reportages vindt. Verder kun je extra fotomateriaal bekijken en de letters groter maken. Bovendien wordt de inhoud van Hét Visblad in de app bewaard, waardoor er een groot archief aan interessante artikelen ontstaat.

De app vormt een proef, waarbij we kunnen zien hoe vaak hij wordt gedownload en hoe Hét Visblad digitaal wordt gelezen. Dit levert interessante informatie op over welke rubrieken, artikelen en video’s het best worden gelezen c.q. bekeken.

Download nu de app via de Play Store of Appstore – zoek op ‘het visblad’ – en bekijk hem zelf!

Tips, veel gestelde vragen en contact

We adviseren gebruikers om de app te downloaden met een wifi-verbinding. Ook het binnenhalen van de edities werkt het beste met wifi. Daarna kun je het blad op elk gewenst moment en op elke plek bekijken.

Bekijk hier de veel gestelde vragen. Mocht je fouten ontdekken of vragen hebben over de app, laat het ons dan vooral weten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.