Meer dan 565.000 downloads!

3849
28 apr 2017

De afgelopen jaren heeft Sportvisserij Nederland vijf verschillende gratis sportvis-apps gelanceerd. Die zijn inmiddels al meer dan een half miljoen keer gedownload!

VISplanner – de handige app waarmee je eenvoudig op Google Maps kaart kunt zien waar je met jouw VISpas(sen) mag vissen – voert de ranglijst aan met ruim 248.000 downloads. Met ruim 219.000 downloads is de Vissengids app – met alle zoetwater- en zeevissen van Nederland inclusief foto’s en herkenningsmodule – een goede tweede.

De vangstenregistratie-app MijnVISmaat volgt met ruim 82.000 downloads (en bijna 900.000 vangsten!) als derde. De later gelanceerde apps van Hét Visblad en Stekkie Magazine werden inmiddels ook al meer dan 15.000 uit de stores geplukt. Alle apps zijn gratis te downloaden in de AppStore (iOS) en Google Play Store (Android).

Bron: Hét Visblad
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.