Zapp Your Planet: Haai-alarm!

3316
12 mei 2017

Op zaterdag 13 mei kun je op NPO 3 de hele dag live kijken naar Zapp Your Planet: Haai-alarm! Op deze dag komen het Wereld Natuur Fonds en NPO Zapp samen in actie voor de bedreigde haai.

De uitzending op NPO 3 duurt van 09.00 tot 19.00 en is onderverdeeld in zes blokken. In ieder blok komen diverse bekende gezichten voorbij zoals bioloog en tv-presentator Freek Vonk, Sosha van Het Klokhuis, kok Pierre Wind, Bart en Tonnie van de BVQ en Kinderen voor Kinderen. Zij zetten zich met Haai-alarm! allemaal in voor een betere bescherming van de bedreigde haai.

De gevlekte gladde haai komt voor in de Noordzee en het Nederlandse kustwater.

Steentje bijdragen

Behalve naar de uitzending van Zapp Your Planet kijken, kun je ook zelf je steentje bijdragen aan een betere bescherming van de haai. Door bijvoorbeeld een donatie te doen of zelf een inzamelingsactie te starten om geld op te halen. Het geld dat wordt ingezameld wordt onder meer gebruikt voor de aanschaf van tags om haaien te merken, het kweken van haaien en roggen, het terugdringen van de vraag naar haaienvlees en -vinnen, en het zorgen voor veiligere leefgebieden.

Kijk voor alle informatie over Haai-alarm! op de website van Zapp Your Planet.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.