Opening trailerhelling Galathese Haven uitgesteld

2552
25 mei 2017

De opening van de nieuwe trailerhelling in de Galathese Haven is uitgesteld. De helling zou aanstaande zaterdag 27 mei tijdens Nationale Hengeldag worden geopend. Vanwege een langer vergunningentraject, zijn de werkzaamheden echter vertraagd. Dit betekent dat de trailerhelling pas over enkele maanden gereed is voor gebruik.

Sportvisserij Zuidwest Nederland, Paviljoen Sluishaven en gemeente Goeree-Overflakkee werken samen aan de realisatie van een nieuwe trailerhelling in de Galathese Haven nabij Ooltgensplaat. De bestaande trailerhelling in de Galathese haven – nabij Ooltgensplaat – voldeed niet langer aan de eisen van een moderne trailerhelling (verouderd en te smal) en werd daardoor nauwelijks meer gebruikt. Dit terwijl uit onderzoek blijkt dat de sportvisserij op het Volkerak onverminderd populair is. Met name voor roofvissers is dit water in Zuidwest Nederland een aantrekkelijk visgebied. 

Helaas blijkt de geplande openingsdatum niet haalbaar omdat de vergunningen niet op tijd rond waren. Zodra er meer bekend is lees je het op de website van Sportvisserij Nederland.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide