Kijktip: vanavond VisMasters live op YouTube

3348
08 jun 2017

Vanavond begint er een nieuw live concept op het YouTube-kanaal van Vis TV. Om 18.00 gaan Jurgen Spierings en Jan Zekveld live de strijd met elkaar aan tijdens VisMasters.

In VisMasters strijden de heren twee uur lang tegen elkaar in de karpervijver van Toms Creek. Vis TV-presentator Marco Kraal en wedstrijdvisser Paula Petit presenteren de wedstrijd en geven live commentaar. Zo hoor je tijdens de wedstrijd precies wat er gebeurt en wat Spierings en Zekveld doen. Het is dus niet alleen een spannende strijd, maar ook leerzaam omdat je ziet en hoort wat de aanpak is van deze ervaren wedstrijdvissers.

Hoog niveau

Zowel Jurgen Spierings als Jan Zekveld hebben veel ervaring met het wedstrijdvissen op hoog niveau. Spierings won in 2016 het prestigieuze Fish ‘O’ Mania en Jan Zekveld draait ook al jaren mee. Wil je live zien hoe deze topvissers tegen elkaar strijden? Kijk dan om 18.00 naar VisMasters op het Vis TV YouTube-kanaal. Na de live-uitzending is de wedstrijd terug te kijken op hetzelfde kanaal.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.