Animatiefilm: uitkomsten landelijk sportvisonderzoek

6332
13 jun 2017

Om de wensen en voorkeuren van de aangesloten sportvissers beter in kaart te brengen, heeft Sportvisserij Nederland een groot onderzoek laten uitvoeren door het Mulier Instituut. Van de belangrijkste resultaten is nu een informatief animatiefilmpje gemaakt.

Aan het landelijke sportvisonderzoek hebben bijna 13.000 sportvissers meegedaan. Zij konden via een uitgebreide enquête hun wensen en behoeften kenbaar maken. Om de belangrijkste resultaten op een duidelijke en overzichtelijke manier te communiceren, is er een leuke animatiefilm gemaakt. In nog geen drie minuten zie je precies wat het onderzoek allemaal voor interessante uitkomsten heeft opgeleverd.

Bekijk hier de video:


Beleidsplan ‘Naar buiten!’

De resultaten van het onderzoek gebruikt Sportvisserij Nederland om haar beleid en werkzaamheden te toetsen aan de doelstellingen zoals die staan omschreven in het beleidsplan ‘Naar buiten!’ voor de periode 2016-2020. Waar nodig zullen zaken vervolgens worden afgestemd op de actuele wensen van de sportvisser.

-> Download hier het volledige rapport (PDF)


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.