World Predator Classic in volle gang

3955
22 jun 2017

Gisterochtend is de prestigieuze roofviswedstrijd World Predator Classic van start gegaan op het Haringvliet. Ruim 200 sportvissers strijden om de titel beste roofvisser vanuit de boot, beste streetfisher en beste kajakvisser.

Op 21 juni, 22 juni en 24 juni (23 juni is een rustdag) strijden de bootvissers op het Haringvliet om de hoofdprijs: een volledig uitgeruste Tracker boot t.w.v. 50.000 euro. Elke dag moeten de deelnemers drie snoekbaarzen, drie baarzen en een snoek vangen waarbij de grootste vissen tellen. Wie aan het eind de meest punten heeft, is World Predator Classic Champion.

De World Predator Classic bestaat uit drie disciplines. Op dezelfde dagen als het bootvis-evenement, wordt de World Predator Classic Kayak gehouden. Kajakvissers uit heel Europa strijden hier om de titel. Daarnaast vindt komende vrijdag en zaterdag in en rond Hellevoetsluis nog een groot streetfish evenement plaats. Tijdens World Predator Classic Streetfishing strijden maar liefst 151 vissers erom om wie zich een jaar lang de beste streetfisher van Europa mag noemen en wie er met de goedgevulde prijzentafel vandoor gaat.

Live volgen

Het evenement is op de voet te volgen via de Facebook- en Twitter-pagina en website van de World Predator Classic. Dankzij een live scorebord en actuele vangstfoto’s kan je precies zien hoe het de deelnemers vergaat de komende dagen.

Klik hier voor een artikel over de World Predator Classic in het Algemeen Dagblad van 22 juni. 


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.