Cursus Controle Visdocumenten Najaar 2017: meld je aan! (video)

8578
17 aug 2017

Voel jij je betrokken bij je vereniging en wil je dit uitdragen? Wil jij als gastheer en als controleur sportvisserij de visserijcontroles uitvoeren op jouw verenigingswater? Versterk dan het controleteam van jouw hengelsportvereniging!

Geef je op voor de Cursus Controle Visdocumenten van Sportvisserij Nederland. Deze wordt in het najaar op 5 locaties in Nederland georganiseerd. Deze cursus is gratis voor alle vrijwilligers van aangesloten hengelsportverenigingen.

Eendaagse cursus


De Cursus Controle sportvisserij is een eendaagse cursus, bestemd voor (aanstaande) controleurs van hengelsportverenigingen. Je maakt tijdens de cursus kennis met het stelsel van visserijregels, sportvisdocumenten, voorwaarden gebruik VISpas en handvatten voor je sociale vaardigheden bij controle aan de waterkant. Ook leer je hoe je de controles op een eenvoudige manier kan vastleggen in het Registratiesysteem voor controleurs Sportvisserij (RCS).

Centraal tijdens de praktijkgerichte staat dat je het controlemoment aan de waterkant op een goede manier vooral als gastheer van je vereniging op een prettige manier laat verlopen.Waar en wanneer?


In 2017 wordt de cursus Controle sportvisserij op de volgende data en locaties gehouden: 
  • Donderdag 12 oktober 2017, Hotel Stein-Urmond te Urmond (LIM)
  • Donderdag 26 oktober 2017, Hotel De Cantharel te Apeldoorn (GLD)
  • Donderdag 9 november 2017, Hotel Gilze-Tilburg te Gilze (N-B)
  • Dinsdag 14 november 2017, Hotel Akersloot te Akersloot (N-H)
  • Vrijdag 17 november 2017, Sportvisserij Nederland te Bilthoven (UTR)

Ambassadeur sportvisserij


De controleur sportvisserij is het gezicht (een ambassadeur) van de vereniging. De manier hoe jij controleert, bepaalt vooral of en hoe de sportvisser dat contactmoment ervaart. Je kunt de sportvisser uitleggen over het stelsel van o.a. visdocumenten als de (jeugd)VISpas, Jeugdvergunningen, MeeVIStoestemming, maar vooral over de visserijmogelijkheden van wateren van je vereniging.

Gecertificeerd controleur


Je kunt je direct inschrijven op de website van Sportvisserij Nederland. Een bevestiging van inschrijven en deelname wordt verzonden aan je opgegeven e-mailadres, evenals de leer- en lees instructies voor het huiswerk en het examen. Natuurlijk checken we of je namens je vereniging de cursus controle mag volgen en of namens je vereniging als gecertificeerd controleur de controles op de wateren mag uitvoeren.

Meer informatie over de cursus tref je hier aan, direct aanmelden doe je hier.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.