JeugdVISdag Hilversum

3380
07 jul 2017

Op zaterdag 15 juli is er een supergave jeugdVISdag aan de Kerkenlandenvijvers in Hilversum. Ervaren vissers leren de kinderen diverse technieken voor het verantwoord vissen op onder andere voorn, brasem, karper, snoek, snoekbaars en baars. Er wordt vanaf de kant maar ook vanuit boten gevist. Deelname is gratis en materialen zijn aanwezig!


De organisatie van deze dag is in handen van hengelsportverenigingen uit Hilversum, Weesp, Naarden Bussum en Amsterdam, Sportvisserij MidWest Nederland zorgt voor ondersteuning.

De VISdag is van 9.45 uur tot 15.45 uur. Alle jeugd van 9 t/m 17 jaar is welkom, voor degenen zonder JeugdVISpas is een gratis dagvergunning beschikbaar.

Voor meer informatie en aanmelden (verplicht) kun je terecht op de website van Sportvisserij MidWest Nederland of bellen met 0251- 318882. LET OP: aanmelden kan tot 13 juli! Direct inschrijven kan via deze link.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.