Ontdek het Haringvliet

6044
18 jul 2017

Ontdek het Haringvliet aan de hand van de speciale brochure en online module die zijn ontwikkeld vanuit het Droomfonds Haringvlietproject. Je kunt er vogels kijken, wandelen, fietsen, varen én natuurlijk ook prima vissen!

De brochure en online module (zie www.haringvliet.nu) zijn ontwikkeld om bewoners, toeristen en de achterbannen van de Droomfondspartners – ARK Natuurontwikkeling, Natuurmonumenten, Sportvisserij Nederland, Staatsbosbeheer, Vogelbescherming Nederland, Wereld Natuur Fonds – het mooie Haringvliet te laten ontdekken. Je leest er tips voor leuke wandelroutes, fietsroutes, vogelkijkplekken, waterrecreatiemogelijkheden en visplekken. Zo kun je de unieke deltanatuur ervaren en zien waar de betrokken partijen vanuit het Droomfondsproject aan werken.

Kaart met visstekken 

In de handzame brochure (A5-formaat, liggend) zit aan de binnenzijde van de kaft een grote kaart van het gebied. Daarop staan ook diverse visstekken aangegeven rondom het Haringvliet. Op Haringvliet.nu vind je een interactieve kaart waar de tips ook op zijn weergegeven met iconen (die uitklappen wanneer je er op klikt). De online module is responsive en toepasbaar op tablet en smartphone.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.