Visblad TV: late night roofvis show

4016
21 jul 2017

Hét Visblad van augustus is verschenen en dus staat er ook een nieuwe Visblad TV video online! In deze aflevering gaan we in de schemer en het donker achter de roofvis aan. Kunstaasvisser Jurjen Wijnstroom is in Haarlem onze gids voor een trip door de Haarlemse binnenstad in de schemering en het duister. Aan het Spaarne laat hij zien dat je ook in de donkere uurtjes uitstekende vangsten kunt boeken.

In de video legt Jurjen aan presentator Joran Bal uit waarom hij tegenwoordig liever tijdens de schemering en donkere uurtjes achter de glasogen en andere rovers aangaat. Hij weet op deze manier mooie snoekbaarzen te vangen en haakt bovendien geregeld een mooie baars en snoek – zelfs als de zon al lang onder is! Check snel de video hieronder en lees het artikel in het augustusnummer van Hét Visblad (pag. 20 t/m 23) voor nog meer handige tips voor nachtelijke roofvissessies.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.