Veelgestelde vragen in Hét Visblad

4415
22 jul 2017

Iedere maand krijgt Sportvisserij Nederland veel vragen binnen via haar social media kanalen. Daarvan wordt er komende tijd ieder Visblad één uitgelicht. Dit keer is dat de vraag: IK BEN MIJN VISPAS KWIJT, WAT NU?

Mocht je onverhoopt je VISpas kwijt zijn geraakt, dan kun je op onze website een duplicaat aanvragen. Ga naar www.sportvisserijnederland. nl > VISpas > Contact/Service > VISpas kwijt en vul het formulier op die pagina in. Vervolgens ontvang je binnen vijf werkdagen een duplicaat van je VISpas à raison van € 3,50.

Ben je ook in het bezit van de hologramsticker Nachtvis- en/of Derde Hengeltoestemming, dan wordt er per toestemming € 3,50 extra in rekening gebracht. Let op: de duplicatenservice is niet beschikbaar voor VISpassen van verenigingen die vallen onder Hengelsportfederatie Groningen Drenthe.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.