Iedere werkdag Vis TV op RTL 7

4282
08 aug 2017

Goed nieuws voor alle Vis TV fans: tot het eind van dit jaar worden er iedere werkdag twee oude afleveringen uitgezonden. RTL 7 is de archieven ingedoken en gaat terug tot het jaar 2008 met de herhalingen.

Alle avonturen van Ed en Marco van de afgelopen tien jaar komen voorbij. Zo beginnen de herhalingen met Vis TV: De Missie III uit 2008. Tijdens dit seizoen kreeg het duo elke aflevering een opdracht waarbij ze bijvoorbeeld één bepaalde vissoort moesten vangen. Als ze slagen voor negen van de elf missies, wacht hen een spetterende finale-aflevering.

In de seizoenen daarna kiezen de Vis TV-presentatoren juist weer voor het ongedwongen vissen op de mooiste plekjes in Nederland. Alle visdisciplines komen aan bod dus er valt voor iedere sportvisser genoeg te zien de komende maanden.

Iedere ochtend

De oude Vis TV-seizoenen worden tot het eind van dit jaar tussen 09:00 en 10:00 uur uitgezonden op RTL 7. Daarnaast wordt tot half oktober op dezelfde zender iedere zondag om 09:00 Vis TV 2017 herhaald. Genoeg sportvissen op televisie dus de komende tijd!
Divide