Vis TV 2017 op herhaling

4063
28 jul 2017

Vanaf zondag 30 juli starten op RTL 7 de herhalingen van Vis TV 2017. Twaalf weken lang zie je om 09.00 uur de visavonturen die Ed & Marco in het afgelopen seizoen beleefden.

Dit voorjaar werd het tweeëntwintigste seizoen van Vis TV uitgezonden op RTL 7. Die zender begint aanstaande zondag met de herhalingen van de twaalf eerder dit jaar uitgezonden afleveringen. Alle episodes komen weer voorbij: snoekvissen in Almere, feederen aan het Haringvliet, zeevissen in het Noordzeekanaal, penvissen op karper in Arkenheem, witvissen in Rotterdam, baarsvissen op de Lek, karperen in Middelburg, strandvissen in Delfzijl, allerlei in Amersfoort, vijvervissen in Voerendaal, dropshotten in Dordrecht, en roofvissen op het Volkerak. Mocht je een aflevering hebben gemist of simpelweg gewoon nog een keer graag kijken naar Ed en Marco, stem je televisie dan iedere zondag om 09.00 uur af op RTL 7 de komende twaalf weken.Meer Vis TV uit het archief

Overigens is Vis TV over een week (vanaf vrijdag 4 augustus) ook iedere werkdag tussen 09:00 en 10:00 uur te zien op RTL 7. De televisiezender is namelijk in het archief gedoken en brengt iedere doordeweekse dag twee oude afleveringen op de buis. Daarbij spitten ze terug tot 2008 – het prille begin toen Ed Stoop het programma nog solo presenteerde ontbreekt – dus er valt voldoende te herhalen tot het einde van dit jaar. De ware liefhebber van Vis TV stemt de komende tijd daarom niet alleen op zondag, maar ook iedere werkdag om 09.00 uur zijn televisie af op RTL 7. Veel kijkplezier!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.