VIDEO: Wie wordt Sportman van het jaar?

800
14 nov 2017

Net als vorig jaar kiest de (inter)nationale wedstrijdtop de Sportman, Sportvrouw en het Sporttalent van het jaar tijdens het Sportvisserij Nederland Topsportgala. Op zaterdag 18 november wordt voor de tweede keer dit grote vis-evenement gehouden op topsportcentrum Papendal. Alle genodigde wedstrijdvissers zijn gerechtigd om te stemmen.

Om een weloverwogen keuze te maken, maakt Sportvisserij Nederland dit jaar de genomineerden al voor het Topsportgala bekend. Een jury - bestaande uit bondscoaches, COW-leden en de Commissaris Wedstrijden uit het zoetwatervissen - heeft per categorie drie genomineerden geselecteerd. Tijdens het Topsportgala krijgt iedere genodigde wedstrijdvisser een formulier om zijn/haar stem uit te brengen.

Sportman van het jaar
De laatste categorie die we bekendmaken is die van Sportman 2017. Vorig jaar mocht Ramon Ansing de trofee in ontvangst nemen. Uit de genomineerden blijkt dat we dit jaar een nieuwe Sportman van het jaar krijgen. Klik snel op de video om te horen wie er genomineerd zijn.Gerelateerde berichten
Er zijn geen gerelateerde berichten.
Divide