Een gokje wagen, altijd winnen!

3851
15 dec 2017

Aan het eind van het jaar kopen veel mensen een lot, hopend op 100.000 euro of meer. Sommige mensen winnen, maar lang niet iedereen. Mocht je je geluk willen beproeven tijdens de feestdagen, denk dan ook eens een kansspel van de Nederlandse Loterij. Dan steun je namelijk direct ook de sport en Sportvisserij Nederland.

De Nederlandse Loterij is een bijzondere loterij. Jaarlijks draagt De Lotto circa 40 miljoen euro af aan zowel top- als breedtesport. Dit geld wordt via het NOC*NSF verdeeld over de 76 aangesloten sportbonden, waaronder Sportvisserij Nederland. In 2018 is dat meer dan een half miljoen.

Dit geld zetten we in direct voor de sportvissers. Extra geld voor uitzet van vis, meer subsidie voor de aanleg van sportvisserijvoorzieningen door hengelsportverenigingen en uitbreiding van de werving en begeleiding van jeugd in de hengelsport. Ook aan investering in de wedstrijdsport – extra budget voor stimulering en begeleiding van jonge wedstrijdvissers – wordt gewerkt.

De Nederlandse Loterij is de naam achter 7 bekende kansspellen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto.


Als je als sportvisser aan het einde van het jaar een gokje wil wagen, koop dan een lot van de Nederlandse loterij! Mogelijk win je heel veel, maar je wint in ieder geval iets. Extra investeringen in uw sportvisserij.

Veel succes. En vooral een heel mooi en gezond nieuw sportvisserijjaar.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.