Nieuw seizoen VIS TV 7 januari van start! (video)

6481
20 dec 2017

VIS TV-fans opgelet: zondag 7 januari begint op RTL 7 alweer het drieëntwintigste seizoen. Vanaf dan kun je twaalf weken op rij iedere zondagochtend van 9.00 tot 9.30 uur genieten van nieuwe visavonturen van Ed en Marco. Het belooft een spectaculair seizoen te worden met veel vis. Uiteraard wordt er ook stilgestaan bij Ed’s aanstaande pensioen.

Het thema van dit nieuwe seizoen is wederom ‘Stad & Land’. Dat betekent weer een mooie mix van stedelijke en landelijke visstekken waar Ed en Marco de hengels uitgooien. Inmiddels zijn elf van de twaalf afleveringen opgenomen en het lijkt erop dat dit de meest visrijke VIS TV-serie ooit wordt. De opnamen verliepen dit seizoen namelijk opvallend vlot.

Primeur

Al in de eerste aflevering heeft Marco een primeur te pakken: tijdens een witvissessie in Naarden Vesting weet hij een heuse koi te haken. Een memorabel begin van het drieëntwintigste seizoen VIS TV. Ook de overige afleveringen bevatten een afwisselende mix van vistechnieken, unieke stekken en uiteenlopende vissoorten. Kijk daarom zeker ook de promo zodat je alvast een goed beeld krijgt van de prachtige locaties en bijzondere belevenissen in VIS TV 2018.
Bottenfestijn

In de tweede aflevering reist het duo bijvoorbeeld af naar het Friese Roptazeil. Daar worden ze getrakteerd op een waar bottenfestijn. Vervolgens duikt het tweetal in aflevering drie de Zwolse binnenstad in. Eerst om te witvissen en daarna belagen ze de graskarper. Ed kiest voor de drijvende hondenbrok en Marco voor de vliegenlat. Met azende maar zeer schuwe vissen levert dit superspannende beelden op. Het tweetal moet alles uit de kast trekken om de graskarpers tot een aanbeet te verleiden.


De oude vertrouwde Land Rover heeft plaatsgemaakt voor een moderne Volkswagen Amarok.


Pensioen

Op het Oostvoornse Meer vissen Ed en Marco respectievelijk vanuit de kajak en bellyboot op bot en forel. Tijdens deze opname lijkt het noodlot toe te slaan als Ed’s kajak midden op het meer omslaat en er geen hulp in de buurt is. Hoe dit afloopt, zie je tijdens de een-na-laatste aflevering. Tot slot staat de laatste aflevering in het teken van het vertrek van Ed als presentator. Hij stopt na 23 jaar met VIS TV en mag een plek in de wereld kiezen waar hij graag nog eens zou willen vissen. We kunnen alvast verklappen dat dit een echt spektakelstuk wordt waarbij een van de mooiste vissen uit de oceaan wordt belaagd.

Uitzendschema

1.07/01 - Naarden – witvis
2.14/01 - Sexbierum – zeevis
3.21/01 - Zwolle – witvis en graskarper
4.28/01 - Barger Compascuum – snoek
5.04/02 - Europoort – zeebaars
6.11/02 - Lauwersmeer – witvis
7.19/02 - Woerden – karper
8.25/02 - IJssel – roofvis
9.04/03 - Dronten – witvis
10.11/03 - Groningen – roofvis en karper
11.18/03 - Oostvoorne – bot en forel
12.25/03 - Afscheidsaflevering Ed – verrassing

Kijk voor meer informatie op de website van VIS TV. Iedere donderdag voor de uitzending vind je hier extra informatie, promo’s en na afloop kun je de aflevering hier ook direct terugkijken.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.