Snoeken in Nederland met Claudia Darga (video)

6398
12 jan 2018

Eind vorig jaar bezocht de filmploeg van het Duitse ANGELNplus ons land voor een videoreportage over het snoeken in Nederland. Een verslag van dit bezoek – met Claudia Darga in de hoofdrol – lees je in het januarinummer van Hét VISblad (pag. 24 t/m 28). Goed nieuws: inmiddels staat ook de video ‘live’!

Presentatrice Claudia Darga ging voor deze video op pad met VISbladredacteur Robert de Wilt en professioneel visgids Steef Meijers – respectievelijk voor een dagje poldersnoeken in het Groene Hart en een dag met de boot de Randmeren op. Dit leverde twee gave (Duits gesproken) video’s van elk 25 minuten op voor het online sportviskanaal ANGELNplus – daar hebben alleen abonnees van Blinker, Fliegenfischen en ANGELNplus toegang toe.

Ingekorte video

Als dank voor de ondersteuning die Sportvisserij Nederland bood aan dit Duitse bezoek – vanuit het project www.fishinginholland.nl arrangeerden wij het verblijf en het gidswerk – heeft ANGELNplus ons een speciale, ingekorte versie van de video aangeleverd. Deze versie duurt 21 minuten en bevat leuke beelden. Check de video hieronder en geniet mee van Claudia’s pogingen om haar allereerste snoek te vangen! 


Goede samenwerking

In het voorjaar van 2017 is Sportvisserij Nederland gestart met het project ‘Fishing in Holland’. De basis hiervan wordt gevormd door www.fishinginholland.nl, waar buitenlanders en toeristen informatie kunnen vinden over het vissen in Nederland. Denk dan bijvoorbeeld aan de beste visbestemmingen, voorkomende vissoorten, de beste technieken, verblijfsaccommodatie, visgidsen, de VISpas en nog veel meer. Daarnaast is Sportvisserij Nederland een samenwerking aangegaan met Jahr Top Special Verlag – de in Hamburg gevestigde uitgeverij van o.a. de magazines Blinker, Esox en Fliegenfischen. Zo zijn er afgelopen jaar al zestien artikelen in deze magazines geplaatst die laten zien welke sportvismogelijkheden Nederland allemaal te bieden heeft. Uiteraard wordt hierin ook verwezen naar www.fishinginholland.nl (ook Duits- en Engelstalig in te stellen) en wordt ook aandacht besteed aan de in ons land geldende regels en onze catch & release-cultuur.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.