Veelgestelde vraag: waar kan ik een VISpas kopen?

8532
25 feb 2018

Elke maand krijgt Sportvisserij Nederland via haar sociale media kanalen veel vragen. Daarvan licht het VISblad er iedere maand één uit. Dit keer is dat de vraag: waar kan ik een VISpas kopen?

De VISpas is het lidmaatschapsbewijs van een hengelsportvereniging. Je dient dus lid te worden van een vereniging om de VISpas te bemachtigen. Dat kan vaak bij de hengelsportzaak of dierenspeciaalzaak bij jou in de buurt. Steeds meer verenigingen bieden echter ook de mogelijkheid om via de VISpas-website snel en gemakkelijk online de VISpas te kopen. Deze betaal je met Ideal of creditcard, waarna je met een Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap direct naar de waterkant kunt. Daarna ontvang je binnen 15 werkdagen de VISpas. De kosten voor de VISpas zijn afhankelijk van de verenigingscontributie, maar de prijs ligt gemiddeld rond de 40 euro.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide