De Visma is jarig en trakteert de kids

1424
09 mrt 2018

Dat de Visma aan haar vijftigste editie toe is, mag gevierd worden. Houd daarom de programmering en de Facebookpagina van de Visma in de gaten voor allerlei acties van organisatie en standhouders. Voor kinderen t/m 13 jaar is de toegang gratis onder begeleiding van een betalende volwassene. De eerste 300 kinderen op elke beursdag krijgen bovendien een zakje verantwoorde snoep uitgedeeld!

Voor de kinderen is de Visma sowieso een feest om mee te maken met veel standhouders die voor de kinderen activiteiten ontplooien zoals de bekende Stekkie-route en de doe-en-leer activiteiten van Sportvisserij Nederland zoals het onder begeleiding maken van bijvoorbeeld een zelfgemaakt onderlijntje en het uitloden van je dobber. Uiteraard is ook de zeer populaire dril-machine weer present!

Jarig

De Visma is jarig en trakteert! Het uitdelen van de (met natuurlijke ingrediënten gemaakt en suikervrije) zak snoep van 200 gram gebeurt als gezegd aan de ingang bij de eerste 300 kinderen, voor de kids onder de 13 jaar. Wanneer je als kind gratis onder begeleiding van een volwassene meegaat, hoef je geen toegangsticket te bestellen. Op vertoon van ID, paspoort of jeugdVISpas krijg je gratis toegang bij de entree van de beurs.


Online kaarten bestellen


Je gaat het allemaal meemaken op de Visma, en denk eraan: houd de website of Facebookpagina in de gaten voor nieuws en details over de programmering. Zorg dat je erbij bent en bestel je kaarten op tijd met korting online, dat scheelt je euro’s: klik hier!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide