MijnSportvisserij: online je gegevens beheren

15105
25 jan 2019

MijnSportvisserij is een online service omgeving waarin je als VISpashouder eenvoudig je gegevens kunt beheren. Registreer je nu en profiteer van een nog betere en snellere service.

Ben je verhuisd of wil je anderszins je persoonlijke gegevens die aan de VISpas zijn gekoppeld wijzigen? Dan hoef je voortaan niet meer te bellen of mailen met het kantoor van Sportvisserij Nederland in Bilthoven.

Door je eenmalig te registreren op www.mijnsportvisserij.nl wordt je VISpas aan deze online omgeving gekoppeld, waarna je eenvoudig kunt inloggen via je Facebook of Google+ account. Vervolgens kun je allerlei administratieve zaken rondom de VISpas snel en gemakkelijk regelen.

Meer functionaliteiten

Ben je de VISpas kwijt? Dan kun je hier een duplicaat aanvragen. Andere functionaliteiten van MijnSportvisserij zijn o.a. het bestellen van de gratis MeeVIStoestemming en het aangeven of je ervoor kiest om de papieren lijst van viswateren te ontvangen (mocht je de Visplanner nog niet gebruiken).Is er een specifieke vraag waarop je het antwoord niet kunt vinden? Neem dan via het formulier contact op met Sportvisserij Nederland. De komende maanden wordt MijnSportvisserij verder ontwikkeld en het aantal functionaliteiten uitgebreid.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.