Gebruik de gratis MeeVIStoestemming (video)

8214
17 jul 2018

De zomer is in volle gang en de zon doet al weken haar stinkende best. Visweer! Deel deze zomervakantie je passie voor de hengelsport met de gratis MeeVIStoestemming.

Als je bijvoorbeeld op een feestje gloedvol vertelt over je passie voor het sportvissen, zie je het kwartje bij de niet-sportvisser vaak op het randje balanceren. Om dit muntstuk met volle overtuiging te laten vallen, kun je diegene het beste een keer uitnodigen om mee te gaan naar de waterkant. Daar kun je mensen die nog niet vissen immers goed laten proeven van de sportvisserij. Aan of op het water ervaar je pas echt de beleving die het sportvissen zo uniek, mooi en leuk maakt.Kennismaking

Die eerste kennismaking kun je heel simpel en snel op touw zetten met de MeeVIStoestemming. Iedere VISpashouder (de Kleine VISpas uitgezonderd) kan per kalenderjaar namelijk drie verschillende personen een dag gratis mee uit vissen nemen. Zij hoeven niet meteen lid te worden van een vereniging en de VISpas aan te schaffen, zodat ze op een laagdrempelige manier kunnen kennismaken met de sportvisserij. Bovendien zijn ze op stap met een ervaren sportvisser, zodat de kans op een leuke (en succesvolle) dag een stuk groter is dankzij de deskundige begeleiding. 

Zelfde voorwaarden 

Ken jij mensen – familie, vrienden, buren, kennissen of collega’s – die graag een dagje met je zouden willen gaan vissen, vraag dan de gratis MeeVIStoestemming voor ze aan. Daarmee kunnen zij mee vissen in alle landelijk ingebrachte wateren uit de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse Viswateren. Dit onder dezelfde voorwaarden als een VISpashouder, met dien verstande dat de introducé alle gevangen vis altijd moet terugzetten. De MeeVIStoestemming is alleen overdag (1 uur voor zonsopkomst tot 2 uur na zonsondergang) en voor maximaal twee hengels geldig.

Online aanvragen

Het aanvragen van de gratis MeeVIStoestemming doe je snel en gemakkelijk op de MeeVIStoestemming website. Daar vind je ook alle informatie en voorwaarden die aan de MeeVIStoestemming zijn gekoppeld.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.