Terugkijken: Ed Stoop in RTL Boulevard en Omroep West

3960
12 apr 2018

Gisteravond werd in RTL Boulevard aandacht besteed aan de naar Ed Stoop vernoemde gouden koikarper 'Ed 7', die de gepensioneerde en dus onlangs gestopte VIS TV-presentator gistermiddag zelf mocht loslaten. Deze nieuwste bewoner van de vijver voor het gebouw van RTL Nederland op het mediapark in Hilversum is een geschenk van RTL aan Ed Stoop, ter ere van en als dank voor de 23 jaar dat hij VIS TV heeft gepresenteerd.

Kijk het item hier terug (het begint op de 33ste minuut).

Tijdens het afscheid van Ed Stoop op de Visma eind maart, kondigde Marco Louwerens - tot voor kort programmadirecteur RTL 7 - dit speciale afscheidscadeau voor Ed aan. In plaats van een handafdruk op de 'Walk of Fame' van het mediapark in Hilversum, is dus gekozen voor een fraaie, goudkleurige koi met de naam 'Ed 7' - verwijzend naar Ed en RTL 7, de zender waar VIS TV sinds een aantal jaren wordt uitgezonden. 

Daarnaast ging Ed onlangs op pad met een verslaggever van Omroep West. Ze vissen samen een sessie aan het Zuidelijk Havenhoofd van Scheveningen. Dat item vind je hier.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.