Beet lanceert nieuwe website (video)

3291
13 apr 2018

Beet Sportvissersmagazine heeft een nieuwe hengelsportwebsite gelanceerd: www.beet.nl. Hier vind je als sportvisser dagelijks nieuwe updates.

Beet-hoofdredacteur Sjoerd Beljaars licht toe: "Op www.beet.nl vind je dagelijks nieuwe updates. Leuke, goed leesbare artikelen waarbij met tekst en foto’s succesvolle vistechnieken de revue passeren, interviews met spraakmakende sportvissers, up-to-date recordvangsten. Verder vind je er ook korte maar krachtige how-to-do video’s, lees je over spectaculaire visavonturen in binnen- en buitenland en kun je meedoen met interessante winacties. Uiteraard lees je op de nieuwe website ook het allerlaatste productnieuws, reviews over producten, ongezouten columns en last but not least vissessies met echte pro’s."

Tips, tricks en plezier

Beljaars vult aan: "De inhoud bepaalt. Enerzijds willen we de bezoeker tips en tricks geven om nog meer en nog groter te vangen. Anderzijds zetten we het plezier centraal, want soms lijken we nog wel eens te vergeten dat het daar uiteindelijk allemaal om draait bij het sportvissen. Op www.beet.nl word je als bezoeker getrakteerd op 110% hengelsport fun."BNRZ recordlijst


Op de vernieuwde Beet website vind je ook de Beet Nederlandse Recordlijst Zoetwatervissen - kortweg BNRZ. De update van deze recordlijst kwam tot stand dankzij een goede en nauwe samenwerking tussen Beet Sportvissersmagazine en Sportvisserij Nederland die gezamenlijk de jury vormen. Er is nu veel meer aandacht voor de records van het zoete water en met grote regelmaat worden er recordclaims gedaan. Het laatste nieuwe Nederlands record is een roofblei van 85,5 cm. 


Het nieuwe Nederlands record roofblei van Han van den Eertwegh.

Bekijk hier de hele lijst met records van het zoete water.Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide