Proef VISblad app gestopt

1574
24 apr 2018

In voorgaande jaren boden we twee edities van Hét VISblad (het mei- en decembernummer) ook als app aan. Deze proef is gestopt en momenteel wordt onderzocht hoe we digitaal verder gaan.

De proef met de app was bedoeld om te kijken wat er technisch allemaal mogelijk is, hoe de reacties van lezers waren en of het een goed idee was om mogelijk iedere editie als app aan te bieden. De testfase is afgelopen nu de samenwerking met de technische partner tot een eind is gekomen, waarna aan de hand van de opgedane ervaringen een evaluatie plaatsvindt en de mogelijkheden voor de toekomst de revue zullen passeren.

Online artikelen 

De VISblad app is inmiddels uit de App en Play Stores gehaald. Dit is de reden waarom de app niet meer werkt en niet 
meer kan worden geopend. Het handigste is daarom om de app van je telefoon te verwijderen. Zodra we dit project in de toekomst weer oppakken, informeren we je hier uiteraard over in Hét VISblad. In de tussentijd kun je een groot deel van de artikelen uit het magazine gratis online bekijken en lezen op onze website.

Stekkie app offline

Voor de app van Stekkie Magazine geldt hetzelfde verhaal. Ook deze is na de proefperiode offline gehaald en niet langer beschikbaar. Uiteraard kun je alle edities van Stekkie Magazine bekijken op Stekkie.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide