Debuutuitzending VIS TV XL gemist?(video)

11484
07 mei 2018

Afgelopen zondag was het debuut van het nieuwe hengelsportprogramma VIS TV XL. Heb je de eerste aflevering gemist? Kijk hem dan gratis terug op vistv.nl. In de eerste aflevering viste Marco Kraal op zeelt met Herwin Kwint en gingen de diverse reporters onder meer karpervissen in Limburg en roofvissen in Sneek.

-->Kijk hier de aflevering terug.

Iedere aflevering van VIS TV XL bevat een hoofditem waarin dieper wordt ingegaan op één type visserij. In de eerste uitzending reist Marco Kraal af naar Drenthe. Daar gaat hij met Herwin Kwint achter de zeelt aan. Terwijl de ochtenddauw optrekt, strijkt het duo neer aan een van de typische kanalen die deze provincie rijk is. Tinca Tinca laat het echter volledig afweten en daarom besluiten ze te verkassen naar de volgende stek. Hier verraden de eerste vissen zich al snel middels een bellenspoor. Terwijl Marco bij de eerste aanbeet een gat in de lucht slaat, weet Herwin wel een zeelt te vangen. Ook daarna schieten de pennetjes regelmatig onder en is er volop actie. 


Bekijk hier alvast de promo:


Karper en streetfishing

Voor een ander vast VIS TV XL-item vist presentator Tamme Smit in acht weken de Friese Elfstedentocht. Iedere uitzending doet hij een of twee steden aan en komt er een andere vistechniek aan bod. Komende zondag vist hij in Sneek een streetfishing sessie met collega-presentator Jan-Willem Wijers. Thom Beentjes strijkt juist aan de andere kant van Nederland neer in het Limburgse Schinnen. Hier vist hij met Kevin Diederen op karper, waarbij de presentator meteen met zijn neus in de boter valt. Al na een paar minuten bindt Thom de strijd aan met een spiegelkarper die de grens van 10 kilo doorbreekt. Benieuwd wat hun aanpak is en wat er nog meer wordt gevangen in deze aflevering? Kijk dan zondag vanaf 9.00 uur naar VIS TV XL op RTL 7.


Thom Beentjes en Kevin Diederen krijgen al snel vis op de stek.


Acht afleveringen

In VIS TV XL passeren veel verschillende vistechnieken, topvissers en interessante onderwerpen de revue. Dit alles vindt plaats aan de waterkant, want de verschillende presentatoren trekken met hun hengels het land in. Ze laten jou als kijker meegenieten van de prachtige natuur en spectaculaire visavonturen. De acht afleveringen van VIS TV XL worden tot 1 juli iedere zondag van 9.00 tot 10.00 uur uitgezonden op RTL 7 – zondag 17 juni uitgezonderd in verband met de 24 uur van Le Mans. Kijk voor promo’s, extra informatie en het gratis terugkijken van voorgaande afleveringen op www.vistv.nl.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide