Tweede weekend Evezet Nationale Teamcompetitie aan het Noord Hollandskanaal

2719
04 mei 2018

Komend weekend wordt de derde en vierde wedstrijd van de Evezet Nationale Teamcompetitie gevist aan het Noord Hollandskanaal. Op het parcours tussen Neck en Spijkerboor vervolgen de 19 teams de spannende strijd, waarbij in de top drie alles nog mogelijk is.

Het Noord Hollandskanaal is een bekend wedstrijdwater waar het onder de juiste omstandigheden behoorlijk goed kan lopen. Het is echter een druk bevist traject waardoor de teams alles uit de kast zullen moeten halen. Zeker met het koude weer van afgelopen dagen en het voorspelde warme weer van komend weekend zal het zoeken worden waar de vis zich ophoudt en hoe ze azen.

Spannende strijd

Het belooft een ongekend spannende strijd te worden want alles is nog mogelijk in de top. Titelverdediger en tweevoudig kampioen Maver/Zammataro beleefde een – voor hun doen – matig openingsweekend en staat op de vierde plaats met 25 punten achterstand op de nummer één: Evezet Trabucco Fishing Team. De strijd is echter nog lang niet gestreden en ook nummer twee Sensas Nederland en nummer drie Van den Eynde Nederland dingen nog mee naar het eremetaal en een ticket voor het WK Korpsen 2019.

Kom kijken

Zaterdag 5 en zondag 6 mei worden de derde en vierde wedstrijd gevist aan het Noord Hollandskanaal. Het slotweekend wordt gehouden op 29 en 30 september aan het Lateraalkanaal in Limburg. Het wordt komend weekend prachtig weer dus wil je de topvissers eens live in actie zien? De wedstrijden worden gevist van 11 uur tot 15 uur op het traject tussen Spijkerboor en Neck en bezoekers zijn van harte welkom..

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide