VISdag voor dames trekt in recordtijd 60 vrouwen

2840
01 jun 2018

Vissen een mannending? Welnee! Onder dit motto heeft Sportvisserij MidWest Nederland een visevenement voor dames op poten gezet. In een week tijd zat het evenement vol. Zondag 3 juni zitten 60 dames, van ervaren wedstrijdvisser tot voor de eerste keer vissen, aan de waterkant. Een uniek moment want nog niet veel vaker waren zoveel vrouwen bij elkaar om samen te vissen. Als klap op de vuurpijl komt zangeres Samantha Steenwijk, 2e bij The Voice of Holland en zelf sportvisser, de prijsuitreiking doen.

De middag aan het Zwaansmeer in Uitgeest start met diverse clinics gevolgd door een boerenlunch. Hierna volgt een koppelwedstrijd waarbij meedoen en plezier belangrijker is dan winnen. Ervaren (wedstrijd-) vissers begeleiden deze middag. Alle dames krijgen een goodiebag met daarin o.a. een roze cap. Aanmelden voor deze middag is niet meer mogelijk maar u bent van harte welkom om te komen kijken.


The Voice of Holland zangeres Samantha doet prijsuitreiking

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.