BNHO op 24 mei opgericht

2073
01 jun 2018

Op 24 mei is de Belangenvereniging Nederlandse Hengelsportondernemers officieel opgericht. Op het kantoor van Sportvisserij Nederland schreven bijna 50 ondernemers zich in als lid.

Tijdens de oprichtingsvergadering van de Belangenvereniging Nederlandse Hengelsportondernemers - kortweg BNHO - werden de statuten en begroting voor komend jaar goedgekeurd. BNHO-voorzitter Frank Helming: “Waar het om draait is eigenlijk simpel. Er moet vis gevangen blijven worden. Dat is het algemene, overstijgende doel van de BNHO – want geen hobby, geen branche. We zijn dan ook zeer verheugd met de ondernemers die zich al hebben aangesloten. Eind 2018 moeten dit er meer dan 100 zijn.”

De oprichtingsvergadering vond plaats op het kantoor van Sportvisserij Nederland.

Bestuur

Ook het bestuur van de BNHO is op 24 mei benoemd. Dat bestaat naast voorzitter Helming uit: Erik Naberman (secretaris), Bart van Vugt (penningmeester) en bestuursleden Evert Oostdam, Michel Oostdijk, Willem Stolk en Jacco Willemsen. Helming: “We gaan direct aan de slag. Komende bestuursvergadering gaan we de plannen verder uitwerken en in gang zetten. We willen zo snel mogelijk resultaten boeken.”

Lid worden

“Ook is het belangrijk dat nog veel meer ondernemers lid worden. Hierdoor zijn we sterker en kunnen we meer. Ledenwerving is dan ook een prioriteit”, eindigt Helming. Ga voor meer informatie naar www.bnho.nl – ondernemers kunnen hier lid worden van de BNHO.

Lees ook hier meer achtergronden over de BNHO.


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.