Komende zondag Bart gaat vissen marathon (video)

3629
29 jun 2018

Zondag om 10.00 uur wordt op jeugdzender Nickelodeon een marathonaflevering van Bart gaat vissen uitgezonden. Deze vierde uitzending bevat een compilatie van de drie vorige afleveringen. Ideaal dus als je de avonturen van het duo hebt gemist of als je alles nog eens wilt terugzien.


De nieuwe serie Bart gaat vissen is de opvolger van Bart leert vissen dat afgelopen jaar werd uitgezonden op Nickelodeon. Met ruim 400.000 kijkers was dit vorig jaar een grote hit. Naar aanleiding van de goede kijkcijfers en de vele positieve reacties in de doelgroep van 6-12 jaar is daarom besloten een vervolg te maken. Aangezien Bart inmiddels aardig kan vissen, is het nieuwe format in de vorm van een tweestrijd tussen Bart en Boaz gegoten. In de eerste aflevering probeerden ze zo veel mogelijk ruisvoorn te vangen aan de vliegenlat. Daarna gingen ze achter de karpers aan met de feederhengel en in de slotaflevering deden ze een streetfishing battle. Komende zondag zie je in de compilatie-aflevering wat het duo allemaal voor avonturen heeft meegemaakt en wie de wedstrijden heeft gewonnen.

Bekijk hier alvast de promo:


Opvolger

Het programma Bart gaat vissen is bedoeld om kinderen enthousiast te maken voor het sportvissen. Zij zien, net als ouders die meekijken, hoe ontspannen en veelzijdig vissen is en dat je dichtbij huis met weinig materiaal veel plezier kunt hebben. Deze eerste kennismaking met de hengelsport is hopelijk aanleiding om met een ouder of meer ervaren iemand naar de waterkant te gaan – de plek waar je écht leert vissen.Vier weken lang

De serie Bart gaat vissen is op 10 juni gestart en wordt vier weken lang elke zondag om 10.00 uur uitgezonden op Nickelodeon. Bovendien wordt iedere uitzending op de woensdag daarop om 14.05 uur herhaald. De afleveringen zijn daarnaast ook terug te kijken op www.Nickelodeon.nl en via de gratis Nickelodeon app. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.