Bestuurslid Sjaak Koppers overleden

2994
05 jul 2018

Na een langdurig ziekbed is op 1 juli toch nog onverwacht overleden bestuurslid Sjaak Koppers. Vanaf juni 2011 maakte Sjaak deel uit van het bestuur van Sportvisserij Nederland. Hij was voorgedragen vanuit de federatie Midden Nederland, waar hij voorzitter was.

Onder leiding van Sjaak zijn binnen de federatie grote stappen voorwaarts gezet. Vooral op het gebied van verdere professionalisering heeft hij veel werk verricht. Ook investeerde hij nadrukkelijk in de belangenbehartiging en het relatiemanagement. De contacten met waterschappen, gemeenten en provincie werden fors uitgebreid.

Binnen het bestuur van Sportvisserij Nederland liet Sjaak ook nadrukkelijk zijn stem horen. Hij was betrokken, gaf zijn mening en leverde zijn inbreng op een breed terrein. Open en direct. Hij was trots op de organisatie en wat er allemaal werd gedaan om de belangen van de Nederlandse sportvissers te dienen. Dit doel stond voor Sjaak voorop.

Het bestuur en de medewerkers van Sportvisserij Nederland zijn Sjaak Koppers dankbaar voor zijn grote inzet en positieve bijdrage voor de hengelsport. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.