Nieuwe medewerkers Sportvisserij Nederland

3764
12 jul 2018

Recent zijn diverse vacatures bij Sportvisserij Nederland ingevuld. We geven je hieronder een overzicht van de nieuwe medewerkers.

(foto: Jody Bekker (l) en Bard Borger)

Per 17 juli start Jody Bekker (36) als projectmedewerker bij het cluster VISdocumenten. Jody gaat zich bezighouden met alles rond de uitgifte van VISdocumenten en daarnaast de Service Ledenadministratie verder uitrollen. Ook de afdeling Communicatie en Educatie wordt versterkt: Bard Borger (32) begint per 1 augustus in de functie van medewerker communicatie. Bard gaat onder andere redactionele werkzaamheden verrichten voor Hét VISblad, de online media van Sportvisserij Nederland en zich bezighouden met externe media. Beiden werken in fulltime dienstverband.

Advisering en Belangenbehartiging

Emiel Derks (32) is aangenomen als projectleider Onderzoek & Advisering en begint op 1 september. Hij was voorheen werkzaam bij Sportvisserij Zuidwest Nederland. Verder begint Nynke Lely-Straatsma (44) vanaf 7 augustus als beleidsmedewerker (24 uur per week) voor de afdeling Belangenbehartiging.

Emiel Derks en Nynke Lely-Straatsma

Vertrek en tijdelijke medewerker

Tot slot is ook Marcus de Boer (29) aangetrokken als projectmedewerker bij de afdeling Onderzoek en Advisering. Dit betreft een tijdelijke aanstelling, die eind oktober afloopt. Naast veldwerkzaamheden zal hij ook voor het project op de proefboerderij in Wieringerwerf worden ingezet.

Marcus de Boer

Justin Burggraaf – medewerker Communicatie – heeft te kennen gegeven de werkzaamheden voor zijn andere werkgever uit te willen breiden. Hij neemt ontslag en is na 17 augustus niet meer werkzaam voor Sportvisserij Nederland.

Eerder dit jaar vonden er ook al diverse personele veranderingen bij Sportvisserij Nederland plaats.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide