SNB Pike Experience

5288
10 sep 2018

Op zondag 7 oktober vindt de vijfde editie van de SNB Pike Experience plaats aan het Weerwater in Almere. Dit praktijkgerichte roofvisevent van de Snoekstudiegroep Nederland-België besteedt dit jaar extra aandacht aan o.a. loodvrij vissen en elektrisch varen.

Naast de vaste waarden - o.a. demonstraties, workshops, een tweedehands markt van roofvismateriaal en een verloting met rijk gevulde prijzentafel - staat deze editie het milieu centraal op de Pike Experience. Zo zijn diverse fabrikanten, groothandels en winkeliers aanwezig die loodalternatieven voor de roofvisserij hebben opgenomen in hun assortiment. Ook kun je kayaks en een waterfiets bewonderen (en uitproberen!) die worden aangedreven door elektromotoren met een ingebouwde lithium-accu. VIS TV-presentator Marco Kraal is ook aanwezig en zal bij tijd en wijle als spreekstalmeester fungeren.

Op de SNB Pike Experience staat de beleving centraal.

Kijk voor het laatste nieuws over de Pike Experience op Snoekstudiegroep.nl en op hun Facebookpagina.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.