Kijktip: STROOM op RTV Rijnmond (video)

4068
03 okt 2018

Vanavond kun je op RTV Rijnmond weer een mooie aflevering zien van STROOM, een programmareeks over de Haringvlietsluizen die op een kier gaan. In de uitzending van vanavond volgen we samen met Arthur de Bruin van Ravon de zalm tot in de ondiepste beekjes in Duitsland.

In 2018 gaan de Haringvlietsluizen op een kier. Vanaf dat moment zal het zoute water uit de Noordzee het Haringvliet binnenstromen. Dat heeft onder meer gevolgen voor de visstand; migrerende vissen kunnen weer vanuit de zee rivieren opzwemmen en andersom. In het programma STROOM onderzoekt presentatrice Jamaine van der Vegt hoe dit in zijn werk gaat. Tegelijkertijd laat ze de schoonheid van het Haringvlietgebied zien.

Geen tijd voor de uitzending van vanavond? Hieronder kun je aflevering op elk gewenst moment bekijken. De complete serie is hier terug te zien.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.