Eerste Ed Stoop visvijver van Nederland geopend

5581
04 okt 2018

Voormalig VIS-TV presentator Ed Stoop heeft op zondag 30 september samen met burgemeester Klaas Smit en Frans Luijckx, voorzitter van Sportvisserij Groningen Drenthe, officieel de opgeknapte grote visplas aan de Dwazziewegen in Roden geopend.

Acht hengelsportverenigingen uit de omgeving van Roden hebben financieel bijgedragen aan het opschonen van de plas, het omliggende terrein en de verdere inrichting als visplas. Sportvisserij Groningen Drenthe zette extra veel jonge karpers in de plas uit zodat je hier een grote kans hebt op een goede vangst. Hiermee valt de plas in de categorie ‘Ed Stoop Visplas’: optimaal toegankelijke en bevisbare plassen met een hoog bestand aan vis zodat iedereen met een VISpas – en dan vooral de beginnende sportvisser – goed kan vangen. Sportvisserij Groningen Drenthe werkt aan meerdere van deze Ed Stoop Visplassen in de regio. Die in Roden is de eerste die gereed is.

Kijk hier voor meer foto's van de opening van de plas.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide