HSV de Rietvoorn wint Finale Federatief Clubkampioenschap

4701
27 okt 2018

De finale van het Federatief Clubkampioenschap 2018 is gewonnen door HSV de Rietvoorn, Sportvisserij Fryslân. De tien beste deelnemers van deze vereniging behaalde 207 punten met een totaalgewicht van 41.895 gram. HSV Yde-De Punt , Hengelsport Federatie Groningen-Drenthe werd tweede met 169 punten en 34.215 gram. HSV Steenwijk, Sportvisserij Oost-Nederland sloot het ererijtje met 168 punten en 33.075 gram.

Uit zes federaties kwamen de winnaars van het federatief clubkampioenschap naar het Prinses Margrietkanaal te Kootstertille om in de landelijke finale de strijd tegen elkaar aan te gaan. Bij deze finale is het maximaal aantal deelnemende vissers per vereniging 25. HSV De Rietvoorn gaf hier gehoor aan en kwam met een voltallig team naar de waterkant. Dit heeft mede geresulteerd tot een fantastische uitslag.

De wedstrijd startte moeizaam met beperkte vangsten van bliek, blankvoorn en grondels en regen. Het laatste uur kwam de zon door en namen de vangsten toe.

Einduitslag Finale Federatief Clubkampioenschap 2018

Uitslag per HSV met alle deelnemers

Uitslag Vak A
Uitslag Vak B
Uitslag Vak C
Uitslag Vak D
Uitslag Vak E


Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide