Carp Zwolle 2019

4226
13 dec 2018

Karpervissers opgelet: op 1 februari opent Carp Zwolle voor alweer de 25e keer haar deuren. In die 25 jaar is de karperbeurs uitgegroeid tot de grootste van Europa. Zo ontvangt Carp Zwolle jaarlijks meer dan 16.000 bezoekers uit meer dan 35 verschillende landen. Alle reden voor een feestje, waar jij als karpervisser niet mag ontbreken.

Op 1, 2 en 3 februari openen de deuren van de IJsselhallen zich voor drie dagen karpergeweld. Verdeeld over 20.000 vierkante meter vind je meer dan 140 verschillende stands. Stands van zowel de grote als de kleinere merken. Aan deze stands kun je je laten adviseren door ervaren karpervissers en kun je je verlekkeren aan de nieuwste producten uit ‘karperland’. Natuurlijk worden er ook dit jaar weer meerdere lezingen verzorgd en kun je profiteren van de vele aanbiedingen die te vinden zijn op de beursvloer. Zoals altijd is er ook dit jaar weer meer dan genoeg te doen voor jong en oud.


Spetterend feest

Vanwege het 25-jarig bestaan van Carp Zwolle zullen ze alle zeilen bijzetten om er een spetterend feest van te maken. Denk aan verschillende activiteiten, scherpe aanbiedingen en leuke acties. Het moet een feestje worden dat je niet snel zult vergeten.Wees er op tijd bij en bestel alvast je kaarten online. Niet alleen betaal je dan minder entree, maar je profiteert ook van de vele voordelen van een e-ticket.

Bekijk hier alvast de trailer:


Carp Zwolle 2019 is op vrijdag 1 en zaterdag 2 februari van 09:00 tot 17:00 uur geopend. Zondag 3 februari openen ze ook om 09:00 uur maar sluiten ze een uurtje eerder, namelijk om 16:00 uur. Een parkeerkaart voor de hele dag kost 10 euro en dan sta je vlakbij de ingang van de IJsselhallen geparkeerd. De IJsselhallen liggen bovendien op loopafstand van treinstation Zwolle.

Klik hier voor meer informatie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.