Vissenscanner app: zeevisfoto's gezocht

3707
14 feb 2019

De Vissenscanner app is volop in ontwikkeling en de database aan zoetwatervissen is bijna compleet. Voor de zeevissen is dit een ander verhaal en daarbij hebben we jouw hulp hard nodig.

fhankelijk van de eerste testresultaten is het doel om de herkennings-app voor zoetwatervissen dit voorjaar compleet te hebben en te ‘releasen’. Maar daarmee zijn we er nog niet; de app is natuurlijk pas écht klaar als die óók automatisch alle zoutwatervissen herkent. Hiervoor zoekt Sportvisserij Nederland nog foto’s van diverse zeevissen. Wil jij ons helpen? Bekijk hier van welke ‘zoute’ soorten we nog foto’s zoeken.

Foto's uitsturen

Een greep uit de lijst: staartrog, grote- en kleine pieterman, horsmakreel en schelvis. Ingestuurde visfoto’s mogen ook in het buitenland gemaakt zijn, bijvoorbeeld tijdens een vistrip naar Noorwegen of Denemarken. Mail je foto’s naar info@mijnvismaat.nl en verstuur grote bestanden liever via Wetransfer naar ditzelfde e-mail adres. Met jouw hulp hopen we het ‘zoutwaterdeel’ van de app komende zomer klaar te hebben.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide