Terugkijken: Struinen op stadskarper in VIS TV (video)

6136
18 feb 2019

VIS TV-fans konden afgelopen zondag genieten van een nieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze aflevering ging hij op pad met Raymond Hakkert, die liet zien hoe je met simpel materiaal de ‘stadskarper’ aan de schubben komt. De aflevering is nu terug te kijken.

> Kijk hier de gehele uitzending gratis terug.

Marco en Raymond vissen in de Amsterdamse Bijlmer struinend op karper, waarbij de nadruk op het oppervlaktevissen met hondenbrokken ligt. Bij het begin van de opnames blijkt meteen hoe spannend die visserij is. Regelmatig zien de twee hoe hun gevoerde brokken vol overtuiging van het wateroppervlak worden geslurpt. Ondertussen laten dezelfde karpers het aas mét haak met rust.

Bekijk hieronder alvast de promo.De spanning is in deze aflevering echt om te snijden en wordt Marco een paar keer te veel. Reden voor hem om zo nu en dan te switchen naar het vissen met een pennetje. Raymond en Marco haken al snel de eerste Bijlmerbrasems. Maar gaat het ze ook lukken om te midden van de flatgebouwen en trams een stadskarper te haken? Het antwoord zie je zondag.Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.Ware monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer op snoek met zelfgemaakte streamers en met maden op barbeel. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.