Terugkijken: Streameren op havenkrokodillen in VIS TV (video)

8123
25 feb 2019

VIS TV-liefhebbers konden afgelopen zondag genieten van een nieuw visavontuur van Marco Kraal. In deze achtste aflevering doorstond hij een dag lang de regen met vliegvisfanaat Edwin Kerssies. De twee visten met streamers op snoek.

> Kijk hier de gehele uitzending gratis terug.

Vliegvissen op snoek lijkt erg ingewikkeld, maar dat valt best mee. Dat blijkt wel op de intensief beviste stekken die Marco en Edwin aandoen. De doorgewinterde havensnoeken ter plaatse kennen het klappen van de zweep en laten zich niet makkelijk meer vangen.

Bekijk hieronder alvast de promo.Dat ze een streamer nog wel interessant vinden, blijkt wanneer Marco tijdens zijn eerste worp al met een Harderwijkse ‘havenkrokodil’ te maken krijgt. Deze ontmoeting wordt nét niet verzilverd en blijkt de opmaak voor een kletsnatte aflevering vol frustratie. Uiteindelijk wordt het doorzetten van de heren alsnog beloond.


Streameren op snoek kán taai zijn...

Spectaculaire televisie

Nagenoeg alle hengelsportdisciplines passeren de revue in het nieuwe seizoen van VIS TV. De ‘gasten’ van presentator Marco komen uit alle hoeken van het land en hebben elk een eigen verhaal en specialisme. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn stuk voor stuk gepassioneerde sportvissers. Gezien de bijzondere mensen, mooie locaties, interessante stekken en fraaie vangsten staat VIS TV 2019 garant voor spectaculaire televisie.


...maar ook uitermate effectief!

Ware monstervis

Ook in de resterende afleveringen van dit nieuwe seizoen kunnen kijkers van onvergetelijke visavonturen genieten. Daarin vist presentator Marco Kraal onder meer met maden op barbeel en met klein kunstaas op roofvis in Den Bosch. In de twaalfde en laatste aflevering komt een ware monstervis aan boord.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.