VIS TV: nog vijf afleveringen

2619
19 feb 2019

Het nieuwe seizoen van VIS TV is al een flink eind gevorderd. Inmiddels zijn de eerste zeven afleveringen uitgezonden, maar nog steeds zijn er vijf spannende visavonturen op RTL 7 te gaan. VIS TV 2019 loopt nog tot zondag 24 maart – dan wordt de twaalfde en daarmee laatste aflevering op tv uitgezonden.

In deze laatste aflevering gaat Marco Kraal met Sophie Neitzel achter de meerval aan. In de vier overige uitzendingen die nog komen, gaat Marco Kraal op pad met Edwin Kerssies (vliegvissen op snoek), Cees van Dongen (barbeel), Mehmet Buyukyilmaz (roofvissen in Den Bosch) en Coen Hansen (witvissen in Drenthe). Deze vijf resterende afleveringen van VIS TV worden steeds op zondagochtend om 09.30 uur op RTL 7 uitgezonden. Het terugkijken van de afleveringen kan op Vistv.nl.

VIS TV XL

Later dit voorjaar gaat op tv ook weer een nieuw seizoen van het visprogramma VIS TV XL van start – met een mix van nieuwe, jonge presentatoren zoals Daniël Weyers, Thom Beentjes, Ties Ittmann, Tamme Smit en Jan Willem Wijers. De voorbereidingen voor dit tweede seizoen zijn al in volle gang – meer informatie volgt binnenkort via www.sportvisserijnederland.nl en uiteraard in Hét VISblad. Geniet voor nu eerst nog even van de laatste vijf hagelnieuwe VIS TV-afleveringen op zondagochtend.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.