Terugkijken: sportvissen in Goedemorgen Nederland (video)

2488
19 feb 2019

Kijkers van het tv-programma Goedemorgen Nederland werden vanochtend letterlijk wakker met sportvissen. Live vanaf de waterkant kwam het goede nieuws dat het aantal actieve sportvissers in Nederland nog steeds stijgt.

Deze stijging is zeer opmerkelijk aangezien vrijwel alle sporten in Nederland juist met teruglopende ledenaantallen kampen. Sportvissen is nu met 1,2 miljoen actieve vissers na voetbal en tennis de op drie na grootste sport in Nederland.


Live vanaf de waterkant

Om de kick van het sportvissen zelf te ervaren, ging verslaggeefster Jill Bleiksloot zelf een kijkje nemen aan de waterkant. Eerst schoof ze aan bij karpervisser Gerwin Gerlach, die in zijn tentje aan de Kromme Rijn in Utrecht de nacht had doorgebracht. In de Utrechtse binnenstad liep ze mee met een groepje streetfishers. Zij hadden succes met de vangst van een snoek.

Bekijk de items hieronder terug. 

Deel 1 (vanaf min. 08:10)
Deel 2 (vanaf min. 07:51)
Deel 3 (vanaf min. 06:40)Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide